Tapasrestaurant i hyggelige omgivelser​

Hos NO 17 Vin & Madbar har vi skabt en lækker og indbydende tapasrestaurant i hjertet af København. Befinder du dig i København K i Nyhavn, kan du lægge vejen forbi og få et godt glas vin og tapas på vores autentiske, spanske tapasbar, hvor atmosfæren er afslappet og hyggelig.

Vores mission har været at etablere en helt original restaurant med fokus på gode råvarer og kvalitet i hver en bid.

Ægte spansk tapas til fair priser

Det kan være en dyr fornøjelse at spise tapas på en spansk tapasbar. Vi har gjort priserne tilgængelige, så du kan nyde en bid af Spanien med stort velbehag til fair priser. Vi har altid fokus på at levere mad af høj standard, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Sætter du pris på tapas af fornem kvalitet, vil du elske, hvad vi har på menuen i vores tapasrestaurant.

Alle, der har mod på at få en kulinarisk oplevelse, er velkommen i vores tapasrestaurant.

Vi leverer et altid højt serviceniveau, da du kan se frem til at blive mødt af glade tjenere, som er kompetente og dygtige til deres arbejde.​

Kig forbi vores tapasrestaurant

Vin og mad går fortrinligt hånd i hånd. Vi har udvalgt en vifte af spanske vine, som passer perfekt til vores mange lækre tapas. Holder du af delemad, som du kan nyde med en, du holder af, er der basis for en rigtig hyggelig aften i vores tapasrestaurant. Her kan du få en på opleveren ud over det sædvanlige - både hvad angår mad og vin.

Har du appetit på spansk tapas og vin, er du mere end velkommen til at kigge forbi. Du kan også booke bord, så du er sikker på at få plads. Ring på telefon 60 94 60 68 for bestilling eller for at høre nærmere om vores tapasrestaurant.​